Varumärken

GLIDMEDEL

Katalog filter

Aktiverad filter:
  Skick
  Varumärke
  Volym
  Varumärke:
  Doft/Smak:

  Bästsäljare

  GLIDMEDEL

  Silikonbaserade glidmedel:
  Ger en silkeslen känsla och massor av skyddande glid. Silikonbaserat känns mindre vått än vattenbaserade glidmedel, är drygare och har ett mer långvarigt glid, men känsla är individuell. Silikonbaserat glidmedel går bra att använda tillsammans med kondomer av både latex och plast. Däremot ska du vara försiktig med att ...

  Silikonbaserade glidmedel:
  Ger en silkeslen känsla och massor av skyddande glid. Silikonbaserat känns mindre vått än vattenbaserade glidmedel, är drygare och har ett mer långvarigt glid, men känsla är individuell. Silikonbaserat glidmedel går bra att använda tillsammans med kondomer av både latex och plast. Däremot ska du vara försiktig med att använda silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker av till exempel silikon och så kallat cyberskin eftersom det kan skada materialet.

  Vattenbaserat glidmede:
  Vattenbaserade glidmedel ger både bra glideffekt och en känsla av återfuktning. Vattenbaserat glidmedel går att använda med kondom och med alla typer av sexleksaker utan att skada någon känslig yta. Med ett vattenbaserat glidmedel varar glideffekten inte lika länge som när man använder silikonbaserat.

  Mer

  GLIDMEDEL Det finns 4 produkter.

  Visar 1 - 4 av 4 artiklar
  Visar 1 - 4 av 4 artiklar