Varumärken

Kategorier

Bästsäljare

Leverans och Frakt

Leveranstider

Din beställning levereras så snabbt som möjligt och för lagervaror innebär detta normalt inom 2-5 vardagar (kan ta lite längre tid vid hög arbetsbelastning). Postens, distributörens, leveranstid tillkommer.
Tillfälligt slutsålda artiklar strykes och får beställas om (detta pga att varan kan ha utgått hos leverantören, prisjusteringar osv.).
Om du inte får din beställning inom den utlovade leveranstiden har du rätt att häva ditt köp och har du betalat i förskott återbetalas dina pengar givetvis.

Reserveration för slutförsäljning, detta gäller speciellt för varor som ligger i någon form av kampanj, till extra pris eller är märkta med "sista varan i lager".

Brev eller packet?
Beställningar som väger under 2 kg skickas som brev och över 2 kg går iväg som paket. Här nedan ser du hur brev och paket kan se ut vid leverans, samt en tabell över fraktpriserna. (med reservation för framtida prisändringar)
OBS! Samtliga brev och paket skickas med Spender som avsändare och innehållet skrivs som plastartiklar. (Det kan vara bra att veta för er som tycker det är en fördel med en neutral avsändare)

Brev levereras direkt hem i postlådan, skulle det vara för stort för din postlåda så får du hämta det hos din närmaste postombud. Du hämtar ut det på en tid som passar dig, efter att du blivit aviserad via SMS.

Just nu är det ett erbjudande på en fraktfria gräns vid 1400 SEK, (OBS gäller ej för rabatterade erbjudande/produkter), frakt ingår ej i det fraktfria beloppet.

Fraktpris

Brev (max. vikt 2 kg), uppd. 160901
 Sverige
Fraktklass A29 kr
Fraktklass B39 kr
Fraktklass C49 kr
Fraktklass D59 kr
Fraktklass E79 kr
Paket (vikt över 2 kg), uppd. 160101
Fraktklass G99 kr
Fraktklass H129 kr
Fraktklass I149 kr
Fraktklass J319 kr
Fraktklass K369 kr