Leverans och Frakt

Leveranstider

Din beställning levereras så snabbt som möjligt och för lagervaror innebär detta normalt inom 2-5 vardagar (kan ta lite längre tid vid hög arbetsbelastning). Postens, distributörens, leveranstid tillkommer.
Tillfälligt slutsålda artiklar strykes och får beställas om (detta pga att varan kan ha utgått hos leverantören, prisjusteringar osv.).
Om du inte får din beställning inom den utlovade leveranstiden har du rätt att häva ditt köp och har du betalat i förskott återbetalas dina pengar givetvis.

Reserveration för slutförsäljning, detta gäller speciellt för varor som ligger i någon form av kampanj, till extra pris eller är märkta med "sista varan i lager".

Brev eller packet?
Beställningar som väger under 2 kg skickas som brev och över 2 kg går iväg som paket. Här nedan ser du hur brev och paket kan se ut vid leverans, samt en tabell över fraktpriserna. (med reservation för framtida prisändringar)
OBS! Samtliga brev och paket skickas med Spender som avsändare och innehållet skrivs som plastartiklar. (Det kan vara bra att veta för er som tycker det är en fördel med en neutral avsändare)

- Brev levereras direkt hem i postlådan, skulle det vara för stort för din postlåda/postfack, ställs det utanför din dörr/postlåda
- Paket skickas med MyPack Collect, som du hämtar hos ditt närmsta postombud. Du hämtar ut det på en tid som passar dig.
- Avisering beställningar aviseras med SMS eller mejl, beroende av vad du har valt.

Brev (max 2 kg), 220822 (190926)
Fraktklass A   39 kr
Fraktklass B   69 kr
Fraktklass C  109 kr
Paket (max 20 kg), 220822 (190701)
Fraktklass D 199 kr
Fraktklass E 299 kr